Kavels & Mede-eigenaars toevoegen

Op het Overzicht-scherm van je gebouw, klik je op 'kavel toevoegen' of klik je in het menu links op 'kavels' en dan 'kavel toevoegen'. Geef de naam van de kavel in, kies het type kavel en druk op 'opslaan'. Indien je de boekhouding wil gebruiken kan het ook al nuttig zijn om de quotiteiten (aandelen) in te vullen. Doe dit voor iedere kavel van de VME.

 |

Nadat je jouw kavels hebt toegevoegd, voeg je de verschillende mede-eigenaars toe. Dit doe je via het overzicht-scherm of in het menu links op mede-eigenaars. Vul alle gegevens in en link de eigenaar aan de juiste kavel. Wanneer je een e-mail adres toevoegt, zal deze eigenaar ook communicatie kunnen ontvangen en kunnen inloggen in zijn eigenaarsportaal. Na het toevoegen zal hij/zij dan een mail krijgen om het e-mail adres te verifieren.

 |

Gebouw toevoegen

Enkel voor professionele syndici

nolink|

Nadat jouw account is aangemaakt, kom je in het Dashboard. Om je eerste VME toe te voegen klik je in de menubalk op 'Gebouwen' en in het opengeklapte menu op de onderste link: 'Nieuw gebouw toevoegen'.

Hierna kom je op het formulier om een gebouw toe te voegen. Vul alle gegevens in en druk op 'Toevoegen'. Indien alle gegevens correct gevalideerd werden is je eerste VME toegevoegd.


opzetten_van_uw_gebouw.txt · Laatst gewijzigd: 2024/04/16 13:39 door thomastyteca